настани

mакедонски вински угостител

По успешните обуки во Скопје, Охрид и Струга, Wine Way продолжува со реализација на винската едукативна програма за потребите на ХоРеКа секторот.

Наскоро следуваат датуми и локации за следните обуки.

галерија

Македонски вински угостител во Охрид и Струга - Март 2021